Marketingadvies

Van Eunen Marketing adviseert bedrijven over het aanscherpen van hun marketingbeleid. Een specialisatie is daarbij het inzetten van actiemarketingtechnieken, wat uiteen kan lopen van advies over kortingsmethodieken tot de vraag of de inzet van een klantenkaart nodig is.

De jarenlange ervaring van Ed van Eunen staat borg voor een uitgebalanceerd advies, dat in veel gevallen gebaseerd is op gericht marktonderzoek. Vele tientallen bedrijven hebben in de afgelopen jaren gebruik gemaakt van de expertise van Van Eunen Marketing. Een actuele lijst referenties wordt op verzoek verstrekt.

Regelmatig helpt Van Eunen Marketing andere adviesbureaus (bijvoorbeeld reclamebureaus) bij het optimaliseren van hun adviesopdrachten, met name als het gaat om de inzet van actiemarketing-technieken of de inzet van marktonderzoek.

Een specifieke vorm van dienstverlening van Van Eunen Marketing is hulp bij het samenstellen van inzendingen voor marketing- en communicatieprijzen. Op dit gebied heeft Van Eunen Marketing een uitstekend track-record opgebouwd.

In toenemende mate wordt de kennis en ervaring van Ed van Eunen ook ingezet in de non-profit-sector: zo hield hij in 2014 marketing-workshops voor o.a. kinderdagverblijven en volksuniversiteiten.